Informacje
Kontakt
sklep@vega-test.pl
Kontakt telefoniczny:
Pon - pt 8 - 17
tel. 501 701 883
Odbiór osobisty:
Warszawa Praga Płd
Płatność: przelew, Blik, gotówka
Badanie Vega Test:
535 005 005
http://www.vega-test.pl/KONTAKT.html
Tu jesteśmy
Galgant 40 g
Zastosowanie:
Galgant (łac. Alpinia officinarum), w medycynie św. Hildegardy figuruje jako przyprawa „nasercowa”,
pomagającym na bóle, osłabienie i skurcze serca oraz zaburzenia krążenia, kurcze żołądka i jelit.
Świetnie sprawdza się również przy dolegliwościach miesiączkowych, stanach wyczerpania i osłabienia. Jest także dobrym środkiem na mdłości, wzdęcia, witalizację serca i układu krążenia.
dzięki ostrym substancjom czynnym galgant powoduje rozszerzenie skurczonych naczyń wieńcowych serca i na drodze odruchu językowo-sercowego powoduje zwiększony dowóz tlenu i dokrwienie mięśnia sercowego, wskutecz czego ból serca ustępuje.
Normalizuje też ciśnienie tętnicze.
Dzięki swoim właściowściom przeciwzapalnym galgant pomaga w bólach reumatycznych i w rwie kulszowej.
U Hildegardy jest on jedną z ważniejszych przypraw. Na początku przyprawiajcie potrawy ostrożnie, gdyż galgant jest bardzo pikantny. Jednakże według Hildegardy wskazane jest jego częste stosowanie (np. w celu poprawy trawienia).
Składniki: korzeń galgantu mielony.
Chronić przed światłem. Przechowywać w suchym i chłodnym miejscu.
Sposób użycia: w sezonie jesienno-zimowym dodawać szczyptę do wszelkich potraw, do herbaty malinowej.
Producent: Hildegard GmbH St Posch, A-4880 Georgen St am Weinberg 23, Austria
Firma St. Hildegard Posch gwarantuje najwyższą jakość naturalnych surowców i zapewnia zgodność produktów z oryginalnymi recepturami świętej Hildegardy z Bingen.
Zastosowanie:
Galgant (łac. Alpinia officinarum), w medycynie św. Hildegardy figuruje jako przyprawa „nasercowa”,
pomagającym na bóle, osłabienie i skurcze serca oraz zaburzenia krążenia, kurcze żołądka i jelit.
Świetnie sprawdza się również przy dolegliwościach miesiączkowych, stanach wyczerpania i osłabienia. Jest także dobrym środkiem na mdłości, wzdęcia, witalizację serca i układu krążenia.
dzięki ostrym substancjom czynnym galgant powoduje rozszerzenie skurczonych naczyń wieńcowych serca i na drodze odruchu językowo-sercowego powoduje zwiększony dowóz tlenu i dokrwienie mięśnia sercowego, wskutecz czego ból serca ustępuje.
Normalizuje też ciśnienie tętnicze.
Dzięki swoim właściowściom przeciwzapalnym galgant pomaga w bólach reumatycznych i w rwie kulszowej.
U Hildegardy jest on jedną z ważniejszych przypraw. Na początku przyprawiajcie potrawy ostrożnie, gdyż galgant jest bardzo pikantny. Jednakże według Hildegardy wskazane jest jego częste stosowanie (np. w celu poprawy trawienia).
Składniki: korzeń galgantu mielony.
Chronić przed światłem. Przechowywać w suchym i chłodnym miejscu.
Sposób użycia: w sezonie jesienno-zimowym dodawać szczyptę do wszelkich potraw, do herbaty malinowej.
Producent: Hildegard GmbH St Posch, A-4880 Georgen St am Weinberg 23, Austria
Firma St. Hildegard Posch gwarantuje najwyższą jakość naturalnych surowców i zapewnia zgodność produktów z oryginalnymi recepturami świętej Hildegardy z Bingen.
Dla tego produktu nie napisano jeszcze recenzji!
Napisz recenzjęWłaściciel sklepu internetowego nie gwarantuje, że publikowane opinie pochodzą od konsumentów, którzy używali danego produktu lub go kupili.
Klienci polecają również:
Szukaj
Zaloguj się
Diagnostyka vega test:
www.vega-test.pl
tel.535 005 005
Nasza strona www
Wysyłka za granicę
Ilość produktów w przechowalni: 0
Powiadomienia
Galgant korzeń galgantu 40 g |
Bemer partner